iOS 15.3.1 güncellemesi yayınlandı

13.02.2022
356

iOS 15.3.1, iPhone’unuz için önemli güvenlik güncellemeleri içerir ve Braille ekranlarının yanıt vermesini kesmesine neden olabilen bir sorunu düzeltir.

iOS 15.3.1 güncellemesi yayınlandı

iOS 15, uzamsal ses ve Portre modu dahil olmak üzere FaceTime ile ilgili ses ve video iyileştirmeleri sunar. Sizinle Paylaşılanlar, Mesajlar yazışmalarınızda paylaşılan makaleleri, fotoğrafları ve diğer paylaşılan içerikleri ilgili uygulamalarda yeniden ortaya çıkarır. Odak, o an yaptığınız şeye göre bildirimleri filtreleyerek dikkat dağılmalarını azaltmaya yardımcı olur.

Bildirimler yeniden tasarlanmıştır; yeni bildirim özeti ile gönderilen bildirim koleksiyonu sayesinde kendinize uygun bir zamanda kaçırdıklarınıza göz atabilirsiniz.

Harita, yeni üç boyutlu şehir deneyimi ve artırılmış gerçeklik destekli yürüme yol tarifleriyle harika bir şekilde yeniden tasarlanmıştır.

Canlı Metin, sistem genelindeki ve web’deki fotoğraflarda bulunan metinleri tanımak için aygıttaki yapay zekâyı kullanır.

Siri’deki, Mail’deki ve diğerlerindeki yeni gizlilik denetimleri verilerinizle ilgili şeffaflık ve daha fazla denetim sunar.

Türkiye’de de satılan Apple’ın takip aksesuarı AirTag, biliyorsunuz bazı güvenlik önlemlerine rağmen farklı amaçlar için kullanılabiliyor.

Otomobilleri ya da kişileri takip etmek amacı ile kullanılabiliyor. Bu konuda çok tepki alan Apple, süreçle ilgili bazı güncellemeler yaptı. Örneğin artık kişiler yakınlarında sahibi olmadıkları AirTag olduğu zaman bundan hızlı şekilde haberdar olabileceksiniz.

AirTag sahibi olmayan iPhone 11 ve üstü cihaz sahipleri, yakınlardaki sahibi olmadıkları AirTag’in yerini kolaylıkla bulabilecek.

Apple yazılım güncellemelerinin güvenlik içeriği hakkında bilgi için lütfen şu web sitesine gidin: https://support.apple.com/tr-tr/HT201222 

ETİKETLER: , , , ,
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.