Kış aylarında İstanbul’da yapılabilecek 4 aktivite

03.05.2018
646

İstanbul’da kış aylarında neler yapılır diye merak edenler için derlenip hazırlanmış İstanbul’da kışın yapılabilecek 4 aktivite konusu.

Kış aylarında İstanbul’da yapılabilecek 4 aktivite

İstanbul her mevsim olduğu gibi kış aylarında da kendi özgü bir temaya bürünüyor. Peki insanlar kış aylarında İstanbul’da neler yapıyor veya nasıl vakit geçiriyor? Eğer bu soruların cevabını merak ediyorsanız bu yazımız tam size göre. İstanbul’da kış aylarında yapılabilecek 5 aktivite ile sizde vaktinizi daha eğlenceli geçirebilirsiniz.

İstanbul’da sinema ve tiyatro keyfi

istanbul-sinema

İstanbul’da kış aylarında en çok tercih edilen aktiviteler arasında sinema ve tiyatroya gitmek var. İstanbul’da sinema ve tiyatro keyfi hem düşük maliyetli hem de keyifli bir aktivite. Özellikle de hafta sonlarını değerlendirmek isteyenler için sinemada güzel bir film eşliğinde pop-corn keyfi  adeta paha biçilemez…

İstanbul’da sinema ve televizyon müzesini gördünüz mü?

sinema ve tv müzesi

İstanbul’da sinema tutkunları için özellikle de nostalji ve Yeşilçam hayranları için önerebileceğimiz harika bir hafta sonu etkinliği.  Sinema ve televizyon müzesi Pazartesi günü dışında haftanın her günü saat 10.00 ve 18.00 arası ziyaretçilerini bekliyor. Üstelik giriş ücreti sadece 10 TL ve öğrenci indirimi de var. Öğrenciler için giriş ücreti ise sadece 5 TL.

Akvaryumda su altı dünyasını keşfedin!

Akvaryum

İstanbul’un yağmurlu ve soğuk günlerinde gidilebilecek hem dinlendirici hem de keyif verici bir etkinlik. İstanbul Akvaryum’da 1500’den fazla su altı canlı türü bulunuyor.  Ve bu akvaryum o kadar büyük ki 15 binden fazla su altı canlısına ev sahipliği yapıyor.

İstanbul alış-veriş durakları

istanbul alisveris duraklari

İstanbul dendiğinde artık alış-veriş kelimesini geçirmemek olmaz. Çünkü İstanbul yüzlerce AVM’ye ev sahipliği yapıyor. Birbirinden farklı alış-veriş durakları ile aradığınızı bulmakta zorlanmayacaksınız ve AVM’leri gezerken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

İstanbul’da kışın yapılacak 4 aktivite başlıklı bu yazımıza yorum ve düşüncelerinizle destek olabilirsiniz. Ek olarak sizlerin de eklemek istediği aktiviteler varsa bizlerle paylaşabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.